Si no coneixem les motivacions, perquè ens han triat els nostres clients, no podrem millorar la seva experiència de compra.

El Customer Journey Map (Viatge de l’experiència del client) és una representació visual, pas a pas, dels diferents punts de contacte: abans, durant i després de la seva interacció en el cicle de compra que ens permet descobrir les seves expectatives, les emocions, els punts de dolor o els factors externs que influeixen en la seva experiència de compra.
El mapa es realitza des de la visió i perspectiva del client, sempre ens adaptem a ell i no ell a nosaltres.

És una eina que ens permet descobrir si les expectatives que tenia el client abans de realitzar la compra són superades per la seva experiència després de comprar el servei o producte. Avui tothom pot comentar aquesta experiència (positiva o negativa) a les xarxes socials, per això és important detectar quins són els punts crítics que més valora i oferir un valor diferencial al de la competència.
****
Treballarem en equips un cas real de Customer Journey Map
****

Aquest taller està pensat per a emprenedors, responsables de marketing, innovació, producte, comercial, growth … i tots/as els/as professionals que vulguin ficar al client al centre de tots els seus processos

==========================
Meetup facilitat per Pep Martinex
Consultor trainer certificat per la Creative Education Foundation en metodologies innovadores: Design Thinking, Creative Problem Solving i Mètode Lombard.