Select Weekend Talent

 

Busquem emprenedors/es que vulguin crear el seu propi projecte empresarial en l’àmbit de la salut i el benestar.

7 i 8 de novembre del 2020

NEÀPOLIS, VILANOVA I LA GELTRÚ

Què és?

Dinàmica Startup Weekend

Durant tot el cap de setmana es farà una selecció del talent mitjançant la dinàmica del Startup Weekend. Dos dies de treball intens en equips reduïts respectant totes les mesures de seguretat anti-COVID19 que serviran per escollir els emprenedors amb els que desenvoluparem els projectes durant els propers mesos en l’àmbit de la tecnologia aplicada a la salut i el
benestar.

D’idea a Negoci

EN 3 FASES

FASE 1

Selecció de projectes i creació d'equips

FASE 2

Validació idea de negoci i creació de MVP

FASE 3

w

Pitch Deck & Demò. Selecció guanyadors.

Talent Emprenedor amb impacte social

Seleccionem Mànagers, CEOs amb experiència directiva, CTOs, experts en disseny, programació o direcció de projectes, perfils de vendes i també CMOs experts en màrqueting.

Els emprenedors seleccionats, tindran accés al bootcamp, acceleració i finançament dels projectes de la iniciativa Vilanova Living Lab de Salut i Benestar de Neàpolis i amb el mentoratge de Tandenn Garraf-Penedès

Perfils

Mànagers

CEO

Disseny, programació, UX/UI

Vendes, Màrqueting

Tandenn és l’associació no lucrativa d’Emprenedors i Innovadors del Penedès Garraf. Com a comunitat enfocada en l’ecosistema Startup comarcal, vol donar suport, reconèixer, col·laborar amb tots aquells emprenedors que tenen passió per la innovació i les Startups. Tandenn acompanyarà per fer créixer els projectes empresarials seleccionats acompanyats d’un equip de mentors i experts de primer nivell.

Neàpolis és una agència pública d’Innovació centrada en la creació i impuls de solucions innovadores amb impacte social en els sectors de la tecnologia, la creativitat i la comunicació. Per tal de crear espais participatius per introduir la tecnologia social en l’àmbit de la salut i el benestar, Neàpolis ha creat el Living Lab de Salut i Benestar, un espai on es troben i plantegen solucions compartides diversos tipus d’agents implicats: comunitat acadèmica, empresa privada, ciutadania i teixit associatiu i administració pública. Neàpolis vetllarà perquè els projectes empresarials tinguin un impacte positiu en la societat i estiguin validats pels usuaris.