Comencem una sèrie de meetups per recolzar i donar a conèixer les persones i el talent local.

Noves Startups i organitzacions innovadores de la nostra zona, que ens serviran d’inspiració i com a exemple que al nostre territori es poden crear projectes d’èxit i amb impacte global.

Com ho han fet?
Quins han sigut els seus problemes?
Com han aconseguit els seus objectius?

Vine a sentir totes les respostes, coneix els teus veïns, participa en la dinàmica sessió fishbowl i prepara’t per ser tu el/la proper/a

En aquesta primera trobada coneixerem a
*Xavier Jiménez. Newborn Solutions*
Detecció de meningitis infantil a Moçambic
Newborn Solutions «NBS» està desenvolupant un «boli» per detectar meningitis en lactants sense agulles, amb tan sols prémer un botó i en segons. Una infecció molt agressiva que es pot presentar amb tan sols una febre però que, si no es detecta a temps, és letal en poques hores i deixa al 30% dels supervivents amb seqüeles permanents de per vida. Els nounats són els més vulnerables i exposats a aquesta infecció, ja que el seu sistema de defensa encara està en desenvolupament. És per això que el focus de NBS és la meningitis infantil però la tecnologia permetrà la detecció d’altres infeccions també en adults com peritonitis, sespsis artrítica o uveïtis.

Xavier CEO i fundador, és Enginyer en Telecomunicacions, MBA, Doctor en Enginyeria Biomèdica i Innovador menor de 35 Espanya al 2016 pel MIT on va treballar durant tres anys i va arrencar el projecte. Va decidir emprendre per garantir l’impacte directe i real en la salut de la societat.

També coneixerem a

*Delfí López. Monocrom*
Un làser de Vilanova al proper vehicle explorer de Mart.
Monocrom és una empresa amb un equip multidisciplinar i internacional dedicat al disseny i fabricació de làsers d’alta potència. Amb una tecnologia patentada hem sigut capaços de créixer un 25% anual els últims 5 anys.
Els sectors principals són el mèdic, industrial i defensa.
Delfí López és CEO de Monocrom
Líder dinàmic, enèrgic i orientat a resultats amb un alt respecte i capacitat per potenciar el capital humà. Pensador innovador amb capacitat demostrada per analitzar les principals claus empresarials i desenvolupar estratègies d’èxit.
MBA Global Entreprenurial Management. University of San Francisco
IQS School of Engineering